• "Het gevoel dat je me hebt gegeven dat alles wat ik zei, inbracht en ervaarde helemaal okee was. En dat je zonder waardeoordeel alles aanhoorde en me hielp dingen te plaatsen. Dat maakte dat ik het gevoel had dat ik alles in kon brengen wat voor mij belangrijk was. En dat ik kon laten gebeuren wat er gebeurde. Dat was echt heel erg fijn en belangrijk om stappen te kunnen zetten. Door je oprechte interesse en luisterend oor zijn er veel dingen voorbij gekomen. Daardoor heb ik dingen op een rij kunnen zetten. En in dagelijkse dingen mijn patronen kunnen ontdekken. En je liet me zelf al pratend tot conclusies komen, die je aanscherpte of verduidelijkte. Het was voor mij een hele fijne manier van samenwerken, waar ik met veel plezier en warmte aan terug denk."
  • "Helemaal top! Ellen is een veelzijdige coach die naast de Breincoachings-technieken een breed palet aan vaardigheden bezit. Het maakt niet uit met welke vraag je komt en of deze nou direct gerelateerd is aan de Breincoach-sessie, ze helpt je daar verder mee. Ellen is daarbij een ontzettend warm persoon, heel toegankelijk, integer, wekt snel vertrouwen en heel kundig."
  • "Mijn zelfvertrouwen is heel erg toegenomen. Wat anderen over me zeggen maakt me niet zoveel meer uit. Ik ben echt iets kwijtgeraakt waardoor ik me veel plezieriger voel."
  • "Ik voel mij veel rustiger in situaties waarin ik voorheen in een emotie schoot. Het kon soms uren duren voordat ik daar weer uit was. Dat maakte me angstig. Dankzij Ellen is dat helemaal verdwenen."