Over Ellen

Clicq is in handen van Ellen van Loon. Als “de Clicq” er is gaat leven en samenwerken in een stromende beweging. Zij inspireert en ondersteunt teams & individuen die deze inspiratie nodig hebben om een volgende stap te realiseren in hun samenwerken, persoonlijk leven en/of in de carrière.

Naast ruime commerciële ervaring in het bedrijfsleven, heeft zij ervaring als leidinggevende en is zij ondernemer sinds 2008. De afgelopen jaren heeft zij zich ingezet als bestuurslid communicatie van Soest Netwerkt. Een netwerk voor Zelfstandige Professionals in de regio Soest.

Ellen van Loon is een seniortrainer /coach op het gebied van effectief gedrag ,teamontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap. Als breincoach weet ze snel de vinger te leggen op wat effectief gedrag belemmerd en, belangrijker nog, ze ondersteunt de doelstelling van de client met effectieve coachinstrumenten.

Daarnaast is zij DISC gedragsconsultant en zet dit op een succesvolle manier in bij teams en hun leidinggevenden. Naast het geven van diverse trainingen bij DISC Factor waarbij de effectieve gedragsanalyse centraal staat, kan deze methodiek ook ingezet worden bij persoonlijke ontwikkeling.

Zij werkt voor teams en individuen, voor grote en kleine bedrijven, voor profit en non-profit organisaties.

Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/ellenvanloon

foto 5a